Nieuws

Kom langs bij de kassa van de mineralenbeurs in Hoorn op 3 maart a.s. en koop een verrassingstas voor slechts 5 euro! We hebben er al een paar prachtige stenen in gedaan, dus het is zeker de moeite waard. Laat je verrassen en ontdek welke mooie mineralen je in jouw tas zal vinden.

Wees er snel bij want op = op!

Kinderactiviteiten op de mineralen- en fossielen beurs te Hoorn op 3 maart in Schouwburg Het Park

Stap in de wonderlijke wereld van gesteenten en fossielen tijdens de mineralen en fossielenbeurs in Hoorn op zondag 3 maart 2024!

Hier zijn namelijk bekende en nieuwe standhouders aanwezig met gesteenten, fossielen, edelstenen, sieraden en nog veel meer.

De vereniging Amathysta verzorgt weer kinderactiviteiten op de mineralen- en fossielen beurs in Schouwburg Het Park te Hoorn.

Kinderen kunnen dan schatgraven naar prachtige edelsteentjes of meedoen aan een hele leuke dinopuzzel-tocht. Ze worden daarbij begeleid door de deskundigen van Amathysta. De kosten voor het schatgraven zijn € 3,50 euro per deelnemer, de dino-puzzeltocht is gratis voor bezoekers. Bij het inleveren van de puzzel krijgen de kinderen iets lekkers. Ook is de werkgroep lapidarie van de vereniging weer aanwezig met het slijpen van edelstenen.